Disclaimer Allergie-informatie

Bij ons restaurant begrijpen we het belang van het verstrekken van nauwkeurige en actuele informatie over allergieën aan onze gewaardeerde gasten. We streven ernaar om een veilige en plezierige eetervaring te bieden aan iedereen, inclusief mensen met voedselallergieën of dieetbeperkingen. We vragen echter vriendelijk om de volgende disclaimer met betrekking tot allergenen zorgvuldig te lezen:


Wij streven ernaar zo volledig mogelijke informatie te geven over de allergenen in, onze producten. De informatie over allergenen is gebaseerd op de standaard productsamenstelling. Portiegroottes in het restaurant kunnen verschillen van de hoeveelheid waarmee de analyse is uitgevoerd. Er zijn variaties mogelijk, afhankelijk van de lokale leverancier, de regio of de tijd van het jaar. Roopram is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in door haar leveranciers opgegeven gegevens of informatie afkomstig van andere externe bronnen.


Roopram is geen allergenenvrij restaurant. De mogelijkheid van kruisbesmetting van allergenen is altijd aanwezig. Roopram kan zodoende niet garanderen dat haar producten geen sporen van allergenen bevatten. Roopram aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid indien een gast als gevolg van het binnenkrijgen van (een spoor van) een allergeen lichamelijke klachten krijgt. Alle producten kunnen sporen bevatten van dierlijke ingrediënten. Wij streven er naar om de allergeneninformatie altijd up to date te houden. De verstrekte informatie is alleen van toepassing op de in Nederland verkochte producten. Publicatiefouten voorbehouden.


Allergeneninformatie: Hoewel we ons uiterste best doen om allergene ingrediënten in onze menu-items nauwkeurig te identificeren en te communiceren, is het belangrijk om te weten dat onze gerechten sporen van allergenen kunnen bevatten, zelfs als ze niet vermeld staan in de menuomschrijving. Kruisbesmetting kan voorkomen in onze keuken tijdens de bereiding van voedsel, ondanks onze strenge protocollen om dit te voorkomen.


Ingrediëntvervangingen: Af en toe kunnen we vanwege de beschikbaarheid van ingrediënten of andere factoren wijzigingen of vervangingen aanbrengen in onze menu-items. Deze veranderingen kunnen invloed hebben op de allergeneninhoud van een gerecht, en we kunnen niet altijd direct het menu bijwerken of gasten op de hoogte stellen van dergelijke vervangingen.


Allergiegevoeligheid: Individuele gevoeligheid voor allergenen kan sterk variëren. Hoewel we informatie verstrekken over veelvoorkomende allergenen, zoals gluten, zuivel, noten, schaaldieren, enz., is het cruciaal dat gasten met ernstige allergieën zelf hun oordeel vellen en passende voorzorgsmaatregelen nemen bij het dineren in ons restaurant.


Communicatie met ons personeel: We moedigen gasten met voedselallergieën of dieetbeperkingen sterk aan om ons personeel op de hoogte te stellen van hun specifieke behoeften bij het plaatsen van een bestelling. Ons goed opgeleide team is voorbereid om begeleiding te bieden, vragen te beantwoorden en suggesties te doen met betrekking tot geschikte menu-opties. Houd er echter rekening mee dat ons personeel geen volledig allergenenvrije omgeving kan garanderen of de afwezigheid van kruisbesmetting.


Persoonlijke verantwoordelijkheid: Uiteindelijk is het de verantwoordelijkheid van de gast om weloverwogen beslissingen te nemen over hun voedselkeuzes op basis van hun individuele dieetbehoeften en allergieën. We raden aan om bij eventuele zorgen of vragen over allergenen en hun invloed op uw gezondheid een medisch professional te raadplegen.


Deze disclaimer wordt verstrekt om transparantie en open communicatie met betrekking tot allergieën in ons restaurant te waarborgen. We waarderen uw begrip en medewerking terwijl we streven naar het tegemoetkomen aan de behoeften van onze gasten.

Bestel Direct Online

Wij bieden thuisbezorging van heerlijk eten, rechtstreeks naar jouw deur.


Rotterdam West

Sitedish Thuisbezorgd UberEats

Amsterdam Oude Pijp

UberEats

Den Haag Schildersbuurt

Sitedish Thuisbezorgd UberEats